Már
485 feladat
a MATHS.HU oldalon

:: MATHS.HU - Hírek

2012. május

Csaknem négy év változatlanság után DÍJSZABÁSUNK a mai naptól (2012. május 18.) megváltozott. 100 kreditet 1200,- , PayPal fizetés esetén 1400,- Ft-ért szerezhetsz.

Weboldalunk 2012. május 18-ig átvállalta a fizetési mód PayPal által levont költségét, a továbbiakban már nem vállaljuk át ezt. Megértésedet köszönjük!

A banki zsírórendszer gyorsult, így banki átutalás, banki pénztári készpénzbefizetés esetén akár 12 órán belül megtörténik az egyenlegfeltöltés. Felhívjuk figyelmed, hogy az egyenlegfeltöltés PayPal fizetés esetén sem gyorsabb ennél.

2011. január

A Digi Tábla percdíja a mai naptól (2011. január 15.) megváltozott. Az új percdíj 30 Ft/perc.

2010. május

2010. augusztus 25-én weboldalunkat átalakítottuk. Kellemes és jobban áttekinthető lett a felület. A 2010-ben kezdődő új tanévben új díjszabás érvényes.

Kreditszerzéshez felhasználóinknak továbbra is a leggazdaságosabb banki átutalást vagy pénztári befizetést javasoljuk.

2009. szeptember

Üdvözlünk minden új és régi felhasználót az új tanévben is!

A nyár folyamán nem tétlenkedtünk, és egy új szolgáltatást is integráltunk a weboldalba, mely a DIGI TÁBLA elnevezést kapta. Ez a különleges szolgáltatás online tanulást, tanítást tesz lehetővé, és semmilyen költséges hardvert nem igényel (csupán egy headset szükséges).

Az általad vagy a tanár által megadott matematika feladatok megoldása valós időben követhető a képernyődön. A szélessávú internetkapcsolatnak köszönhetően a tanár kézírása 5-10 másodperc elteltével azonnal megjelenik.

A tanár és a tanítvány a Skype program segítségével kommunikálnak egymással, így az online óra hasonlít egy magánórához, melyen a tanárral személyesen is találkozol, azonban nem kell utaznod hozzá, így időt, és utazási költséget takaríthatsz meg.

Részletes információk a DIGI TÁBLÁ-ról ezen a linken olvashatóak.

Elérhető tananyagok a DIGI TÁBLÁN:

  • a www.maths.hu oldalon található felsőoktatási matematika tananyagok
  • a teljes középiskolai tananyag + emelt és középszintű matematika érettségi feladatok
  • általános iskolai tananyagok (felső tagozat) matematikából

Szeptembertől folytatjuk tovább a tartalomfeltöltést. Tehát újabb és újabb feladatok lesznek elérhetőek, melyek legalább olyan tanulságosak lesznek, mint az eddigiek.

2008. december

FIGYELEM!      2008. december 14-től megváltozott az oldal tartalmának felosztása.

4 hónapja működik az oldal, és ez elég hosszú idő ahhoz, hogy a felhasználók szokásait tanulmányozva az oldal új rendszerben üzemeljen tovább. Az emeltdíjas SMS fizetési rendszer kitűnően vizsgázott az elmúlt pár hét alatt.

Először is, köszönjük a régebbi és jelenlegi felhasználók bizalmát. A www.maths.hu oldal komoly energiát fektet a tartalomfejlesztésbe, és a jövőben is határozott célkitűzése a felhasználók igényeinek kiszolgálása. Jelenleg a tervezett tartalom 30 százaléka érhető el a rendszerben, még sok munka van előttünk. 2009 májusáig bizonyosan folytatódik a tartalomfeltöltés.


2008. november

November hónapban folytatjuk tovább a tartalomfeltöltést. Oldalunk forgalmát elemezve a következő témakörök kerülnek fókuszba: differenciálszámítás, lineáris algebra, integrálszámítás, valószínűségszámítás és operációkutatás. Ezekben a témakörökben új feladatok várhatóak.

2008. szeptember

Az igen kellemes, meleg nyarat követően gőzerővel folytatjuk az oldalunk tartalmának bővítését. Hetente több alkalommal is feltöltünk új tartalmakat, fejlesztjük az oldalt. Szeptember hónapban 3 témakörre helyezünk különös figyelmet: valószínűségszámítás, lineáris algebra, és differenciálegyenletek. Ezekben a témakörökben ingyenesen elérhető feladatmegoldások készülnek.

2008. augusztus

2008 augusztus eleje óta elérhetővé vált a www.maths.hu weboldal. Tartalma folyamatosan bővül. Először az ingyenes tartalmak készülnek el, melyek várhatóan októberre valamennyi témakörben elérhetőek lesznek.

2008. július

Az első száz feladat kidolgozott megoldása digitális változatban elkészült.

2008. április

A maths.hu oldal programozási része, a design véglegesült.

Bejelentkezés

 Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Regisztráció
matek korrepetálás


Mai látogatók: 0
Regisztrált felhasználók:    1897
Ügyfélszolgálat (9-22 között)
06 (20) 396-03-74
VÁRJUK A VÉLEMÉNYED!

Mely témakörök érdekelnek Téged?
 Sorozatok
 Differenciálszámítás
 Függv., határérték, folytonosság
 Többváltozós függvények
 Integrálszámítás
 Differenciálegyenletek
 Komplex számok
 Valószínűségszámítás
 Matematikai statisztika
 Lineáris algebra, mátrixok

Hol hallottál a maths.hu oldalról?
 az interneten találtam
 újságban olvastam
 plakáton láttam
 ismerősöm mesélteSzavazás állása

Egyéb oldalak

www.webtelefonkonyv.hu

Javasolt böngészők

Microsoft Internet ExplorerMicrosoft Edge
Google ChromeGoogle Chrome
Link firefox.huFirefox
OperaOpera