:: Impresszum

Köszönjük érdeklődését és bizalmát!

A weboldal egy magyarországi magánszemély tulajdonában van.

Ha a weboldallal kapcsolatban bármilyen észrevétele, megjegyzése van, szívesen állunk rendelkezésére. Válassza a KAPCSOLAT menüpontot, és írja meg véleményét, kérdését.

További szép napot kívánunk!

:: Jognyilatkozat

Az Ön személyes adatait csak meghatározott célból tároljuk, mely a weboldal használatához feltétlen szükséges, és attól eltérő módon nem használjuk fel. Megfelelő biztonsági intézkedéseket teszünk az adatbázisban tárolt személyes adatok védelme érdekében. A jogtalan hozzáférést, minden lehetséges eszközzel megakadályozzuk. Minden adatát bizalmasan kezeljük, és kereskedelmi célból nem adjuk tovább harmadik félnek.

A felhasználó saját érdeke, hogy bejelentkezési adatait, azonosítóját és jelszavát (különös tekintettel ez utóbbira) titokban tartja. Az "azonosító" és "jelszó" kifejezések alatt minden olyan betű- és/vagy karakter- és/vagy számsorozat értendő, melyek a felhasználó azonosítására szolgálnak, így az arra nem jogosult harmadik személyek általi felhasználás kizárható. A jelszó lehetőleg ne legyen azonos az azonosítóval, célszerűen szám- és betűkombinációt tartalmazzon.

Amennyiben a felhasználóban felmerül a gyanú, hogy bejelentkezési adatait harmadik személy jogosulatlanul használja, vagy felhasználta, kérjük jelezze ezt weboldalunk felé. Ilyen esetben válassza a regisztrációs adatmódosítás lehetőségét, így új jelszót választhat.

A www.maths.hu weboldal fenntartja a jogot arra, hogy a felhasználó e-mail címére évente néhány alkalommal tájékoztatót küldjön a weboldalon található újdonságokról, változásokról.

www.maths.hu

Bejelentkezés

 Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Regisztráció
matek korrepetálás


Mai látogatók: 
Regisztrált felhasználók:    1895
Ügyfélszolgálat (9-22 között)
06 (20) 396-03-74
VÁRJUK A VÉLEMÉNYED!

Mely témakörök érdekelnek Téged?
 Sorozatok
 Differenciálszámítás
 Függv., határérték, folytonosság
 Többváltozós függvények
 Integrálszámítás
 Differenciálegyenletek
 Komplex számok
 Valószínűségszámítás
 Matematikai statisztika
 Lineáris algebra, mátrixok

Hol hallottál a maths.hu oldalról?
 az interneten találtam
 újságban olvastam
 plakáton láttam
 ismerősöm mesélteSzavazás állása

Egyéb oldalak

www.webtelefonkonyv.hu

Javasolt böngészők

Microsoft Internet ExplorerMicrosoft Edge
Google ChromeGoogle Chrome
Link firefox.huFirefox
OperaOpera